Cum sa alegi cel mai bun local rooftop

Publicat: Expresul

Cum sa alegi cel mai bun local rooftop

Odata ce vizitezi un oras nou, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa gasesti cel mai bun punct de vedere pentru a avea o privire panoramica asupra lui – un loc care trebuie sa fie neaparat sus, sa ofere vederi spectaculoase si de unde sa poti arunca o privire generala asupra imprejurimilor. Urmatorul pas pe care il poti face este sa simti clipele in profunzimea si unicitatea lor. Gaseste cocktail-ul care se potriveste gusturilor tale si fa din aceasta vizita una de vis – traieste totul ca si cum este singura ocazie in care poti ajunge intr-un local de acest fel.

Un oras plin de cladiri inalte si hoteluri de lux construite de la un an la altul poate fi ocazia perfecta sa te bucuri de o zi obisnuita sau de un eveniment care vrei sa ramana memorabil. La etajele superioare ale cladirilor inalte poti gasi localul rooftop care iti poate oferi o priveliste magnifica asupra orasului. Localurile de acest fel nu se adreseaza doar turistilor sau celor bogati, ci oricui doreste sa se bucure de un cocktail la lumina stelelor sau in adierea usoara a vantului de vara.

Un cocktail cu adevarat grozav pe acoperis necesita un amestec de factori specifici. Un local rooftop poate avea o vedere magnifica asupra orasului, dar cu cocktail-uri slabe si apoase; altul ar putea oferi bauturi tari si o lunga ora fericita; dar cu un decor interior simplu. Iata care sunt criteriile pentru a alege cel mai bun local rooftop in Bucuresti sau in orice alt oras.

Cele mai citite articole

Vedere: daca la nivelul strazii vei gasi un oras poluat si haotic, dintr-un local rooftop ai ocazia de a percepe un local mult mai curat, care nu pare la fel de aglomerat. De sus, lucrurile pot parea mai aerisite, aerul mai proaspat, iar aglomeratia si caldura infernala dintr-o zi de vara nu mai par atat de sufocante de la inaltimea unui local rooftop.

Ofertele de tip Happy Hour: clientii sunt atrasi de ofertele de acest tip, iar daca acestea ofera in acelasi timp si sansa de a se bucura de avantajele unui local in aer liber, la inaltime, cu siguranta alegerea va fi una in beneficiul tuturor.

Cocktail-uri: de cele mai multe ori clientii aleg calitatea, iar acest lucru se aplica si cocktail-urilor. Un local rooftop care se respecta este unul in care nu cantitatea conteaza, ci calitatea unui cocktail de care clientul se bucura la inaltime.

Ambianta: o atmosfera deosebita intr-un local obisnuit atrage cu siguranta mai multi clienti. Dar o atmosfera speciala creata intr-un local rooftop in care serviciul, muzica, decorul si alte elemente sunt potrivite cu acest tip de local, atunci clientela este asigurata cu siguranta. Pentru ca un local sa aiba totul, trebuie sa ofere ineditul clientilor, de la cele mai mici detalii ale designului interior pana la prezentarea bauturilor.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare