4 modalităţi prin care fac mişcare copiii de la grădiniţa Seva din Ploieşti

Publicat: Expresul

Copiii au nevoie de foarte multă mişcare pentru a se dezvolta armonios şi frumos. Ei trebuie să desfăşoare activităţi în aer liber, să meargă pe jos, să aibă parte de jocuri şi activităţi specifice vârstei lor. Toate acestea sunt necesare pentru a avea un tonus muscular bine dezvoltat şi pentru a avea suficientă energie corect distribuită. Seva Edu este grădiniţa din Ploieşti care poate să îi ofere copilului tău o gamă largă de activităţi ce implică mişcarea. Aici toţi copiii sunt implicaţi constant în jocuri şi au o programă care implică zilnic mişcarea diversă. Dacă vrei să înscrii copilul la o grădiniță privată în Ploiești, atunci poţi alege Seva Edu. Iată 4 modalităţi prin care copiii tăi vor face mişcare la grădiniţă:

1. Pista de biciclete este aliatul lor pentru distracţie şi relaxare

În cadrul grădiniţei private din Ploieşti, copiii se pot bucura de o pistă de biciclete în aer liber. Ei pot să se joace sau pot avea diverse activităţi din programa realizată la început de an. Pista de biciclete le oferă posibilitatea de a se distra şi de a se relaxa. Copiii adora pista marcată şi mersul pe bicicletele specifice pentru vârsta lor. Copiii sunt în grupele de vârstă 3-6 ani.

2. Copiii petrec foarte mult timp în aer liber cu diverse tipuri de activităţi specifice

Copiii de la grădiniţa Seva Edu au o multitudine de opţiuni. Ei pot desfăşura activităţile zilnice care implică întotdeauna şi mişcare, în interior sau în exterior. Ei au parte de anumite tipuri de acţiuni care pot implica şi învăţarea unor aspecte ce ţin de îngrijirea plantelor din sera existentă. De asemenea, copiii pot să înveţe lucruri legate de animalele din mica fermă plină cu animalele lor preferate.

Cele mai citite articole

3. Copiii au săptămâni tematice şi au activităţi încadrate în specificul temei alese

O altă modalitate de a face mişcare se găseşte în cadrul săptămânilor tematice. În aceste cazuri, specialiştii care au grijă de programă desfăşoară anumite jocuri sau activităţi care se încadrează în domeniul ales. Un exemplu poate să fie săptămâna legată de activităţi ce ţin de apă şi viaţă marină. În cadrul acestor zile, copiii se vor bucura de piscină, de toboganele gonflabile pline cu apă, de jocuri cu temele marine. Dacă vorbim despre săptămâna legată de fermă, atunci copiii vor interacţiona cu animalele într-un mod plăcut şi sub supraveghere.

4. Copiii au piscină în aer liber şi pot face diverse activităţi ce implică apa

Piscina este locul de care copiii se bucură foarte mult. Pot să facă mişcare şi pot sta în apă atunci când au programul de aşa natură.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare