Ce husă pentru iPhone 11 să alegi?

Publicat: Expresul

Ce husă pentru iPhone 11 să alegi?

Ai nevoie o husă iPhone 11 pentru noua ta achiziție, dar nu știi pe care să o alegi? Husă transparentă, rezistentă la șocuri, husă personalizată, carcasă din silicon, carcasă iPhone 11 Rhinoshield sau husă completă: dintre toate aceste tipuri de huse iPhone 11, care este cea mai potrivită pentru tine? 

Protecția pentru iPhone 11 este esențială dacă dorești să îl păstrezi mult timp și să îl vinzi la un preț bun atunci când dorești să schimbi modelele. Sfatul este să optezi pentru protecție de înaltă calitate, subțire și ușoară, rezistentă la căzături, șocuri, zgârieturi și praf. Combinația dintre o husă și o sticlă securizată pentru ecranul iPhone 11 poate fi suficientă, dar poți opta și pentru o carcasă completă.

Avantajul huselor transparente

Optarea pentru o husă transparentă pentru iPhone 11 îți permite să apreciem culoarea și designul modelului în timp ce îl protejezi. Ce rost are alegerea magnificului verde pe iPhone 11 Pro, de exemplu, dacă nu îl poți vedea?

O husă transparentă pentru iPhone 11 nu este neapărat mai puțin eficientă, este pur și simplu concepută pentru a oferi protecție iPhone 11 fără a-și ascunde designul.

Carcasă sau husă pentru iPhone 11?

Cea mai folosită protecție împotriva șocurilor este husa. Poate fi din plastic sau din cauciuc, pentru a câștiga flexibilitate. Avantajul de a avea o husă este de a absorbi șocurile. O carcasă acoperă partea din spate a telefonului, precum și pereții laterali.

Cele mai citite articole

Ți-e teamă de partea din față și de ecran, care nu sunt acoperite? Nu îți face griji, husa este concepută pentru a proteja totul, cuprinzând colțurile. Modelele mai groase pot evita, de asemenea, contactul direct între ecran și suprafața pe care cade.

Carcasa iPhone 11 este cel mai avansat accesoriu din punct de vedere al protecției. Acoperă întregul smartphone, permițând în același timp o utilizare ușoară. Butoanele de volum și de așteptare rămân ușor accesibile, iar o clapetă protejează ecranul.

Reține că unele huse sau carcase înlocuiesc partea din spate a smartphone-ului pentru a permite o aderență mai naturală.

Huse din silicon

O husă din silicon iPhone 11 are avantaje incontestabile. Este în primul rând foarte plăcută la atingere și are un caracter aproape relaxant. Siliconul este moale și nu atacă mâinile. Este, de asemenea, un obiect plăcut de privit, care oferă un aspect foarte calitativ iPhone-ului pe care îl acoperă.

O husă din silicon este, de asemenea, foarte flexibilă și durabilă. Poate absorbi cu ușurință șocurile și căderile. Această husă moale poate fi ușor îndepărtată și pusă din nou, datorită naturii sale elastice.

O husă din silicon este, de asemenea, rezistentă la apă, ceea ce reprezintă un avantaj cert. Chiar dacă iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max sunt foarte rezistente la apă, nu ești niciodată ferit de imersiune prelungită sau jeturi puternice de apă.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare