Roll up banner-ul, cel mai utilizat sistem expozitional

Publicat: Expresul

Dupa o lunga perioada in care evenimentele au fost sistate ne asteptam la o creștere a proiectelor ce vizeaza organizarea de targuri sau expoziții.

In acelasi timp si evenimentele private au avut parte de o relaxare a legislației, fapt ce a permis cresterea solicitarilor pentru cel mai utilizat sistem expoziional, rollup-ul de 100×200 cm.

Sistem roll up 100*200 cm, ce este si care este aria de aplicabilitate
Sitemul roll up se folosește la:

  • Afisarea ofertelor in cadrul târgurilor, expozițiilor
  • Afisarea reclamelor curente pentru magazinele din centrele comerciale
  • Prezentarea sponsorilor la diferite evenimente cu ajutorul rollup-ului
  • Expunerea rollup-urilor in vitrine

Prin ce se caracterizeaza un rollup

Rollup-ul 100×200 cm este cel mai utilizat sistem expozitonal datorita unui bun raport intre pret si dimensiunea acestuia.
Un rollup banner este compus din:.
– Sistemul de aluminiu
– Printul pe polipropilena ( cea cu spatele gri este de calitate superioară)
– Geanta de transport
Înainte de a comanda un rollup 100×200 cm trebuie sa aveti in vedere realizarea unui concept grafic alaturi de un designer profesionist.

Cele mai citite articole

Designul pentru rollup trebuie sa conțină logo-ul firmei ( ideal in paetea de sus), oferta propriu zisa/ sloganul sau promisiunea de vanzare, un element grafic defintoriu sau o poza plus date de contact sau social media.

Trebuie sa aveti in vedere folositea unor imagini de buna calitate, realizarea unui design aerist si un contrast puternic intre fundalul rollupului si text.  

Alte sisteme expozitionale ce pot fi folosite in cadrul targurilor si expozitilor in afara de roll up bannerul sunt: Popup spiderul-ul, acesta poate fi la randul lui impartit in doua categorii; cel pe material textil si cel pe polipropilena, spiderul simplu, Panourile cu led, Ramele foto supradimensionate.

Cu toate ca avem mai multe variante de expunere, roll up bannerul este cel mai utilizat prin prisma faptului ca este extrem de usor de trasportat si montat. 

Roll up banner fundal pentru makeup – Foarte multe tinere sau saloane profesioniste de makeup aleg sa isi comande un sistem roll up ca fundal pentru poze, astfel ca ofera un mod de expunere profesionist si isi prezinta logo-ul in spatiul online.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare