Roll Packer pentru mai mult spatiu

Publicat: Expresul
Roll Packer pentru mai mult spatiu

Roll Packer pentru mai mult spatiu

Roll Packer sunt prese de balotat verticale care compacteaza deseurile in baloti, aplicand presiune de sus asupra materialului de presat. Acest lucru permite umplerea din fata. Odata presat balotul, acesta este mentinut in forma legat cu sarma sau alt material. Multe dintre masini au evacuare automata a balotilor. Acest lucru faciliteaza indepartarea balotului, in ciuda greutatii sale mari. 

Roll Packer nu sunt oferite doar pentru hartie si plastic cu o presiune de pana la 80 t, ci sunt disponibile si pentru butoaie la eliminare. De asemenea, pot fi folosite pentru a presa PET-uri si plastic dur. Datorita designului sau, presa de balotat verticala ocupa o amprenta mica si este potrivita pentru cantitati de deseuri mici si mijlocii. Este deosebit de comuna in comertul cu amanuntul si cu ridicata. De asemenea, este ideala pentru industrie si companii de logistica. 

Roll Packer pe orizontala

Roll Packer pe orizontala permit umplerea cu material voluminos. Presiunea pentru compactare este realizata din lateral. Amprenta rezultata este mai mare decat cea a presei verticale. De aceea aceste utilaje sunt ideale pentru a fi amplasate acolo unde este mult spatiu: de multe ori la angrosisti, in industria hartiei si in marile tipografii. 

Ele pot fi gasite si in curtile de depozitare. Avantajul presei de balotat orizontala in comparatie cu presa de balotat verticala, este ca materialul poate fi introdus convenabil printr-o deschidere mare si intregul spatiu de umplere este intotdeauna complet disponibil.

Cele mai citite articole

Nimic nu este mai scump decat depozitarea sau transportul gunoiului. Cu deseurile necomprimate, se creeaza spatii aglomerate. Nu numai ca containerele si zonele de depozitare se umplu rapid, dar si costurile cresc considerabil. Roll Packer stabileste standarde in industria de eliminare a deseurilor. 

Acest sistem reprezinta durabilitate, fiabilitate si usurinta in intretinere. Roll Packer este solutia atunci cand vine vorba de compactarea unor cantitati mari de deseuri voluminoase sau materiale reciclabile in containere deschise si, astfel, de a minimiza numarul de calatorii de eliminare.

Roll Packer este originalul dezvoltat cu cea mai inalta fiabilitate si calitate si este folosit ca dispozitiv suplimentar pe containerele deschise. Anii de experienta ai producatorului stabilesc standarde in durabilitate si usurinta in intretinere. 

Datorita miscarii continue de rulare a rolei grele de compactare, materialul aruncat este in mod constant spart, rupt si compactat in asa fel incat sa incapa de pana la 5 ori cantitatea intr-un recipient. Datorita miscarii permanente de rulare cu greutate mare de rulare, se realizeaza ruperea constanta a structurii materialului, combinata cu o forta mare de compresie. 

Se pot transporta greutati de pana la 10 tone de paleti compactati intr-un container de 38 mc. Actionarea se face pur hidraulic pentru intretinere minima si robustete maxima. Roll Packer are o capacitate mare de procesare, iar timpul de rulare este reglabil cu ajutorul cronometrului pana la 30 de minute sau functionare continua.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare