Rafturi din oțel inoxidabil de calitate garantată, pentru folosire îndelungată!

Publicat: Expresul

O bucătărie modernă profesională este firesc să se caracterizeze prin comoditate, funcționalitate și suficient spațiu pentru toate aparatele și accesoriile necesare. Diferite tipuri de rafturi metalice de perete, disponibile în multe varietăți, sunt extrem de utile pentru a oferi aceste lucruri enumerate anterior.

Rafturile inoxidabile pot fi utilizate în diferite moduri, inclusiv pentru depozitarea vaselor, a echipamentelor electrice sau a diferitelor obiecte mici, utilizate de către profesioniștii HoReCa. Ușoare, ușor de instalat și durabile, vor schimba în bine fața oricărei bucătării, oferind o cantitate mare de spațiu, atât de valoros în orice unitate de catering actuală.

Rafturile de depozitare sunt foarte utile atât în ​​spațiile mici, cât și în cele mai mari. Oțelul de înaltă calitate, utilizat în fabricația lor va oferi nu numai mulți ani de utilizare, ci și un aspect foarte elegant, profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Sunt rezistente la coroziune, zgâriere și temperaturi diverse, pot fi utilizate în condiții de siguranță maximă în orice bucătărie de restaurant.

După tipul de accesorii de fixare, există rafturi de inox pentru perete:

cu elemente ascunse: sunt fixate pe perete folosind mecanisme ascunse, fără accesorii vizibile;

cu elemente vizibile: rafturi cu diferite tipuri de console.

Rafturi de depozitate HoReCa suspendate

Atunci când planifici să îți iei echipamente de bucătărie într-un restaurant, bar sau cantină, ar trebui să iei în considerare și amenajarea cu maximă atenție a spațiului de lucru prin comandarea mobilierului potrivit. Nu este doar o chestiune de bună ergonomie și organizare a muncii, ci și privitoare la realitatea obiectivă, conform căreia schimbarea pieselor de mobilier după asamblare este destul de împovărătoare, din punct de vedere financiar.

Chiar și o mică mutare a unui dulap clasic de depozitare poate conduce uneori la mutarea comutatoarelor. Pentru a profita la maximum de spațiul din bucătărie, ar trebui să așezați mai degrabă rafturi practice suspendate.

Rafturile din oțel inoxidabil pentru gastronomie – o investiție durabilă pentru decenii întregi

La TC Romania Crown Cool vei găsi rafturi suspendate din oțel inoxidabil în diferite dimensiuni și pentru diferite utilizări.

Cele mai citite articole

Investind în rafturi din oțel inoxidabil, vei face economii însemnate, deoarece te vei putea folosi de ele ani întregi fără probleme. Acest material, inoxul, este extrem de rezistent la zgârieturi, rugină, umiditate sau temperaturi diverse. În plus, aceste rafturi sunt ușor de curățat, menținând în același timp toate cerințele sanitare.

Mobilierul din oțel inoxidabil este rezistent la coroziune și la toate produsele alimentare. Mobilierul vine și cu accesorii de asamblare, astfel încât fixarea lor în regie proprie nu va fi o mare problemă.

Diverse utilizări pentru agățarea rafturilor pe perete

Poți alege de la distribuitori dintre multe tipuri de rafturi suspendate, pentru a găzdui diverse produse utile în bucătăria ta profesională. Raftul suspendat pentru farfurii este, de exemplu, un must-have în orice restaurant. Depozitarea unui număr mare de feluri de mâncare este o adevărată provocare, mai ales într-o incintă mică. Rafturile pentru farfurii vor aduce ordine într-un astfel de spațiu.

Datorită unui raft pentru farfurii, fiecare vas va avea locul său, ceea ce va accelera foarte mult munca în bucătărie.

Sortimentul de la TC Romania Crown Cool include și rafturi suspendate pentru dispozitive gastronomice mai grele.

Un astfel de raft este o piesă de mobilier extrem de spațioasă și solidă. Este ideal pentru depozitarea mixerelor, storcătorului de fructe, a grătarului etc.

Raftul HoReCa din inox suspendat poate găzdui mai multe lucruri, decât un raft suspendat obișnuit și, în plus, se poate muta în funcție de nevoile de la un anumit moment dat. Raftul suspendat pe console, mai ales, asigură un mare grad de stabilitate produselor depozitate.

Un raft de perete din inox pentru condimente și recipiente GN, adică pentru acele lucruri utilizate aproape tot timpul, poate fi, de asemenea, util în bucătăria profesională.

Intră pe tcromania.com pentru a analiza propunerile de rafturi de perete din inox prezente acolo și a le comanda pe acelea care îți trebuie în unitatea ta!

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare