De ce alegi sa petreci o vacanta din aceasta vara in Lefkada?

Publicat: Expresul

De ce alegi sa petreci o vacanta din aceasta vara in Lefkada?

Grecia este una dintre destinatiile de vacanta preferate de catre familii, cupluri sau grupuri de prieteni. Este un loc special si aduce multa bucurie oricarei persoane prin multitudinea de optiuni pentru distractie si relaxare. 

O vacanta frumoasa este presarata cu mancare buna, plaja si soare, ori shopping si natura, plimbari si muzica buna. De aceea Lefkada este una dintre cele mai bune solutii pentru o vacanta pe care sa o tii minte. 

La Book Travel vei desscoperi optiunile care sa te ajute sa rezervi cele mai placute zile de concediu. Poti alege vacanta ta perfecta din Lefkada cu zbor din Timisoara

Iata cateva dintre cele mai importante motive pentru care ai putea alege vacanta de vis in Lefkada:

Daca iubesti plaja si marea, atunci poti sa te bucuri de aceste elemente chiar in insula Lefkada

Cele mai citite articole

O vacanta pe plaja din Grecia este o alegere care o sa te bucure. Poti sa petreci momente de relaxare si reculegere ascultand valurile si bronzandu-te pe un sezlong, sau poti sa alegi o plaja salbatica, ascunsa. 

Toate acestea iti sunt oferite in Grecia, pe insula Lefkda. Te vei putea bucura de o atmosfera destinsa, de soarele patrunzator si de apa perfecta pentru a face diverse sporturi nautice. O sa descoperi o multitudine de oferte pentru plimbari cu vaporul, pentru sky nautic sau alte optiuni care sunt un prilej de distractie. 

Plajele sunt amenajate sau retrase. Astfel, unele sunt cu putini oameni si romantice, si altele sunt incarcate de muzica, veselie si pline de oameni dornici de a face sport sau de a sta in apa. Poti sa alegi ceea ce ti se potriveste sau poti alterna, conform dorintelor tale si numarului de zile pe care le vei avea pentru vacanta. 

Poti sa vizitezi orasul, capitala administrativa a insulei pentru a face shopping si pentru a manca la unele dintre cele mai bune restaurante grecesti

Daca vrei sa te bucuri de shopping, de restaurante sau de diverse atractii turistice, poti vizita chiar centrul orasului, care este capitala administrativa Lefkada. Poti sa descoperi onbiecte realizate de catre localnici, mancare cu specific grecesc si alte mici elemente de decor sau arhitectura care te vor incanta. 

Poti sa vizitezi cascada Nydri si sa te bucuri de frumusetea naturii

Cascada Nydri este un loc special si te ajuta sa te conectezi cu natura si frumusetea ei. O sa poti merge intr-o scurta drumetie, la o distanta mica, de doar 3 km. Te vei bucura de maslini, citrice sau alte plante care fac parte din aceasta zona. Book Travel te ajuta sa faci o vacanta frumoasa in Lefkada sau in alta destinatie exotica. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare