Cum sa petreci timp de calitate cu prietenii tai prin intermediul activitatii de Airsoft?

Publicat: Expresul

Cum sa petreci timp de calitate cu prietenii tai prin intermediul activitatii de Airsoft?

Desfasurarea diverselor activitati interesante impreuna cu prietenii sunt de un real ajutor pentru dobandirea unei relatii puternice si bazate pe incredere. Una dintre activitatile care poate fi luata in considerare este Airsoft, un sport care are origini japoneze si care a fost inventat chiar in anii 70. Acest sport presupune folosirea unor arme airsoft, care functioneaza cu bile de plastic, intre 6 mm si 8 mm.

Ce fel de arme Airsoft sunt mai potrivite?

1. Arme Airsoft cu arc

In comparatie cu armele Airsoft pe baza de gaz sau electrice, cele cu arc nu sunt considerare a fi la fel de eficiente, fiind potrivite mai mult pentru copii. Daca totusi se achizitioneaza arme care au un nivel superior de putere a arcului, se pot obtine cele mai bune rezultate fara prea multe batai de cap. Acestea actioneaza rapid si eficient, astfel incat sa rapuna imediat adversarul.

2. Arme Airsoft cu gaz

Cele mai citite articole

Armele Aisoft care functioneaza pe baza de gaz au un nivel de precizie mai mare atunci cand sunt folosite, oferindu-i utilizatorului sau o experienta placuta. Pustile care functioneaza cu gaz au posibilitatea de a ajunge chiar si la 500 FPS, avand o putere de tragere suficient de mare. Din pacate, nu ofera acelasi randament si in momentul in care temperaturile scad, pentru ca nu au capacitatea de a functiona la fel de bine cnd sunt expuse unor medii reci.

3. Arme Airsoft cu energie electrica

Armele Airsoft care functioneaza pe baza de energie electrica sunt considerate a fi eficiente, datorita faptului ca sunt dotate cu baterii reincarcabile, fiind astfel economice. Au o putere mare de tragere, ajungand pana la 500 FPS si sunt o varianta care a capatat un nivel inalt de popularitate cand vine vorba de practicarea acestui sport. Din pacate, nu functioneaza la fel de eficient si in mediile umede. Cei care sunt interesati, pot lua in considerare Dakka, care pune tuturor la dispozitie astfel de echipamente.

Prin urmare, persoanele care vor sa desfasoare o activitate interesanta cu prietenii lor, pot lua in considerare sportul japonez Airsoft.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare