Cum poți beneficia de cel mai avantajos preț pentru gramul de aur?

Publicat: Expresul

Nevoia de bani îi determină pe oameni să caute diverse soluții pentru a ieși din impasul în care se află. După cum se știe, pentru un împrumut la o bancă este nevoie de timp, de un dosar destul de consistent cu documente, iar de multe ori răspunsul în privința unui împrumut este unul negativ. 

Una dintre soluțiile cele mai simple și mai rapide de a obține banii necesari este împrumutul de la amanet. În doar câteva minute, clienții pot pleca acasă cu banii necesari, cu o singură condiție: să prezinte un bun de valoare drept garanție. Acesta poate reprezenta o bijuterie din aur, un telefon mobil, un obiect de artă sau alte obiecte valoroase.

Care este procedura la un amanet?

Agențiile de amanet sunt recunoscute pentru faptul că le vin în ajutor oamenilor cu împrumuturi rapide, acordate în unele cazuri, în doar 5 minute. 

Este nevoie doar de prezentarea actului de identitate și a bunului oferit drept garanție. Un reprezentant al agenției analizează obiectul de valoare, îl evaluează și înaintează o ofertă de preț. 

În agențiile serioase, cu experiență pe piață și care sunt axate pe servicii de calitate, prețul pentru gramul de aur este unul avantajos. Astfel că, oamenii aleg să încheie un contract de amanet cu garanție pentru o perioadă de cel puțin 30 de zile, având posibilitatea de a-l prelungi, în anumite condiții, dacă nu reușesc să returneze suma.

Cele mai citite articole

Așadar, după ce a fost semnat contractul, în câteva momente clientul primește suma aferentă bunului respectiv.

În momentul în care contractul ajunge la final, beneficiarul împrumutului achită suma respectivă și își recuperează bunurile. În privința lor, clientul nu trebuie să se îngrijoreze deoarece agenția le păstrează în deplină siguranță, astfel că ele vor fi preluate exact în starea în care au fost lăsate la amanet. 

Preț avantajos la aur, dar și alte beneficii

Pe lângă prețul competitiv ce este oferit la o casă de amanet, mai sunt și alte beneficii de care se pot bucura clienții:

  • banii sunt acordați în câteva minute, iar oamenii îi pot utiliza după cum doresc;
  • posibilitatea de a prelungi contractul sau de a suplimenta/retrage anumite obiecte, fără a onora contractul;
  • împrumutul poate fi rambursat oricând, pentru a fi recuperate bunurile prezentate drept garanție;
  • la unele agenții profesioniste, clienții beneficiază de o amânare de câteva zile după scadența contractului;
  • dacă se optează pentru o agenție de top, comisioanele practicate de aceasta pot fi cele mai bune de pe piață;
  • oamenii pot afla gratuit, care este valoarea bijuteriilor de aur prezentate.

În concluzie, oamenii sunt din ce în ce mai deschiși la împrumuturile de la amanet, iar acest lucru este de înțeles, având în vedere beneficiile pe care le prezintă aceste agenții.

Cei care dețin bijuterii se pot bucura de un preț avantajos la gramul de aur, astfel că le este la îndemână să garanteze cu ele, obținând astfel o sumă de bani considerabilă.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare