Ce genți de damă se vor purta în 2021?

Publicat: Expresul

Căutarea tendințelor în materie de accesorii pentru următoarele sezoane începe cu mult înainte de sosirea lor. Acest lucru se datorează faptului că producătorii și iubitorii de modă caută aceste referințe de fashion în avans pentru a-și putea planifica fabricarea în serie și respectiv achizițiile, a putea încorpora culorile și stilurile. Astfel se întâmplă și dacă ne referim la modelele de genți de damă care vor fi cele mai căutate în anul ce vine.

Pandemia a schimbat și trendul în materie de genți pentru femei

Așadar, iată că a sosit și momentul în care să vorbim despre ceea ce este deja pe ordinea de zi a marilor branduri pentru vara 2021: care sunt tendințele în materia acestor accesorii, pentru a rămâne la curent cu ceea ce se va purta, chiar dacă pandemia de coronavirus nu se va sfârși, după toate semnalele internaționale, prea curând.

Categoric, pandemia de Sars-Cov-2 este cel mai mare factor de schimbare din ultimii ani. Transformările obiceiurilor și referințelor din foarte multe domenii, inclusiv din modă, acele lucruri care se așteptau să apară de-a lungul deceniului viitor, au izbucnit mai devreme, brusc, cu o forță la care cu siguranță nu ne-am fi așteptat.

Toate acestea se reflectă inclusiv în privința genților de damă, produse esențiale care trebuie să se adapteze foarte rapid, din mers, la această nouă realitate care necesită, mai presus de toate, trei piloni pe care să se bazeze:  flexibilitate, rezistență și creativitate debordantă.

Tendințe de culoare pentru gențile de damă 2021

Spre deosebire de gențile de purtat în această iarnă, pentru care designerii de accesorii au pariat pe stiluri fie foarte agresive, fie pe culori închise, pentru tendințele ce vor fi prezente populare din vara anului 2021, industria de profil pare să se orienteze spre niște tonuri ceva mai blânde, dar totuși luminoase, senine, anume selectate pentru a face față schimbărilor de cumpărare provocate de pandemie și de izolarea fizică (cu accente din ce în ce mai vizibile și de izolare socială).

Alături de niște piese vestimentare cu aer mai mult sau mai puțin atemporal, minimalist, acea geantă neagră practică și elegantă midi sau maxi care s-a remarcat anul acesta, ea va fi în centrul lumii accesoriilor de damă preferate și la începutul de an 2021.

Cele mai citite articole

Totuși, în noile propuneri de modele cu detalii la modă, gențile negre vor arăta mai bine ca niciodată, mai cool, păstrându-și totuși versatilitatea. Unele chiar ai inserate și alte mici jocuri coloristice pe suprafața lor, pentru un plus de vitalitate.

Totuși, pe fondul atâtor știri și a incertitudinii care în loc să se atenueze se tot amplifică pe zi ce trece, a apela doar la negru nu este chiar varianta 100% câștigătoare.

Culorile genților de damă vor fi mai mult decât oricând în 2021 o formă de exprimare puternică, vor fi un catalizator emoțional de prim ordin, un mijloc de comunicare într-o perioadă când se tot vorbește de distanțarea ce trebuie păstrată între oameni.

Paleta sezonului viitor promite o așteptată tranziție între culorile vibrante tipice unei veri obișnuite, care în mod tradițional transmit ideea de vitalitate, de energie debordantă și tonurile mai pastelate, mai potolite, care aduc senzația de armonie și liniște sufletească. Ce poate să fie mai potrivit acum decât o îngemănare echilibrată între vitalitatea și calm? Adică o punte care să facă trecerea de la 2020, un an atât de violent, de plin de suferință fizică și psihică din punct de vedere sanitar la un an total schimbat (în bine).

Gama de culori echilibrată completează nuanțele neutre de gri și roz, albastru și violet cu ușoare accente metalice ocazionale. Culorile la modă pe care le veți găsi în 2021 sunt: maro, coniac, roz prăfuit, liliac, violet, gri și albastru.

Dacă vrei și tu ca să comanzi niște genți la modă pentru 2021 la prețuri mai mult decât accesibile, le găsești încă de pe acum pe Zafia.ro!

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!