Afla acum cele mai bune oferte si reduceri din orasul tau!

Publicat: Expresul

Intr-o lume in care oamenii sunt in permanenta cautare de oferte si reduceri, in care orice mic discount conteaza, oamenii invata sa fie chibzuiti si sa isi cheltuie banii in mod eficient. Locuitorii oraselor Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca au placuta surpriza de a putea accesa un site web foarte bine pus la punct, de unde isi pot achizitiona diferite produse si servicii la cel mai bun raport calitate – pret. De peste sapte ani, membrii echipei YouDeal ofera oamenilor experiente de neuitat in orasul lor si, alaturi de parteneri de incredere, aduc comunitatii oferte care includ mai mult decat o banala reducere de pret. Transparenta, optimismul, flexibilitatea, respectul pentru client si capacitatea de a raspunde prompt tuturor mesajelor si cererilor acestuia sunt doar cateva dintre atuurile reprezentantilor companiei.

Ce fel de oferte si reduceri sunt lansate pe site

Locuitorii celor trei orase – Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca – beneficiaza de oferte de neratat in ceea ce priveste timpul liber, sportul, serviciile de infrumusetare, de masaj si de SPA, serviciile medicale, ofertele restaurantelor, industria auto-moto sau alte servicii. Pentru o experienta cat mai placuta pe site, utilizatorii deja inscrisi isi pot indruma si prietenii sa isi faca un cont, astfel incat sa beneficieze de cele mai tari experiente din oras, dar si de facilitati suplimentare. De asemenea, la fiecare recomandare se acumuleaza puncte UD, care pot fi folosite la achizitionarea unui voucher.

Cum pot beneficia clientii de reduceri si oferte si cum pot plati

Cele mai citite articole

Dupa ce s-au inscris, utilizatorii pot naviga printre oferte, pot gasi una sau mai multe reduceri care le sunt pe plac, iar apoi trebuie doar sa apese butonul Cumpara, care ii duce in pagina in care vor putea realiza plata ofertei, in functie de metoda de plata aleasa. Dupa plasarea comenzii, in scurt timp clientul va primi voucher-ul atat pe e-mail, cat si in contul personal YouDeal. Voucher-ul poate fi folosit atat printat, cat si direct de pe telefon sau tableta.

Pentru cei care opteaza sa plateasca cu ajutorul cardulului, pot fi absolut convinsi ca sistemul folosit in acest sens este sigur, iar tranzactiile cu cardul nu sunt periculoase, deoarece informatiile sunt criptate inainte de a fi trimise.

Pentru a deveni membru YouDeal si pentru a afla de cele mai noi oferte si reduceri, cei interesati trebuie doar sa intre pe site, unde accesul este 100% gratuit, plata efectuandu-se numai atunci cand clientul doreste sa achizitioneze o oferta de pe YouDeal.

Avantajele colaborarii cu site-ul You Deal

Nu doar clientii care isi cumpara vouchere de pe site si sunt interesati de cele mai noi oferte sunt avantajati pentru ca economisesc niste bani, ci si cei care detin o afacere si doresc sa o promoveze prin intermediul site-ului. O astfel de platforma online este solutia optima pentru persoane de toate varstele si de toate conditiile sociale care urmaresc in mod constant ofertele si reducerile disponibile la produsele si serviciile de care depinde starea lor de bine si de relaxare, precum si aspectul lor impecabil.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare