Vitrine frigorifice performante pentru comerțul atractiv de băuturi

Publicat: Expresul

Vitrine frigorifice performante pentru comerțul atractiv de băuturi

Orice profesionist ce activează în domeniul vânzării de băuturi știe că există anumite accesorii esențiale în afacerea sa. Dacă ai un bar, un restaurant, un magazin unde vinzi cu amănuntul răcoritoare, apă, bere, probabil că nu poți ignora importanța unor vitrine frigorifice verticale.

Achiziționarea unui model de vitrină rece pentru băuturi care să se potrivească localului/magazinului tău permite să se ofere clienților produse la temperatura ideală și de înaltă calitate. Dar nu doar atât.

Un  echipament de afișaj vertical pentru băuturi deschide posibilitatea de a-ți putea decora barul sau restaurantul, investind în achiziționarea de echipamente frumoase, funcționale, care te vor ajuta să câștigi și mai mulți bani cu băuturile pe care le vinzi acolo.

De ce să cumperi o vitrină frigorifică verticală?

Deși s-a subliniat importanța achiziționării unui afișaj pentru băuturi de atâtea ori, unii antreprenori HoReCa se pot întreba în continuare dacă barul sau restaurantul are într-adevăr nevoie de o vitrină frigorifică verticală.

Prin urmare, separăm câteva puncte care arată necesitatea de a avea un produs de acest tip. Verifică-l și vezi de ce investiția într-o opțiune de expozant nu este o pierdere de timp sau bani.

Avantajele pe care le aduce o vitrină frigorifică verticală:

– produsele sunt protejate de contactul cu exteriorul;

– băuturi răcoritoare reci, gata de consum;

– durabilitate mai mare a produselor stocate în interiorul ei;

– generează un sentiment de grijă și preocupare pentru bunăstarea consumatorului;

– permite utilizarea eficientă a energiei electrice;

– este un element de decor, care face parte din istoria fiecărui bar și restaurant.

Cele mai citite articole

Tot mai multe industrii din zona mașinilor și echipamentelor frigorifice comerciale au investit în calitatea și îmbunătățirea echipamentelor, lansând frecvent produse cu inovații tehnologice. 

Cu toate acestea, deoarece există numeroase opțiuni pentru echipamente, devine o sarcină dificilă să știi care este cel mai bun echipament de afișaj frigorific care se potrivește nevoilor afacerii tale.

Având în vedere acest lucru, cu siguranță vrei să afli care este cea mai bună vitrină frigorifică pe care săo folosești în unitatea ta, fie că este vorba de o cafenea, supermarket, restaurant sau brutărie.

Ce este o vitrină frigorifică verticală?

Vitrina frigorifică verticală este un echipament special produs pentru expunerea și refrigerarea băuturilor și a anumitor produse alimentare care trebuie păstrate la o temperatură mai scăzută decât temperatura camerei. 

În general, aceste produse sunt din categoriile: sucuri, băuturi răcoritoare, apă, bere, prăjituri, plăcinte, dulciuri, printre altele.

Poate fi folosită în diferite tipuri de afaceri, vitrina frigorifică este un excelent aliat al supermarketurilor, de orice dimensiune, și chiar al barurilor, cantinelor, restaurantelor și cofetăriilor.

Aceste vitrine profesionale au uși de sticlă pentru a face mai ușor ca produsele să fie văzute și alese de către consumatori și personalul angajat.

Care este cel mai bun echipament frigorific: de ce să ții cont atunci când alegi unul?

Există câteva puncte care trebuie respectate și analizate înainte de a decide care este cea  mai bună vitrină frigorifică pentru tine. Verifică:

  • tipul de unitate pe care îl ai: ce segment al afacerii se concentrează, pe ce produse frigorifice (băuturi, plăcinte, dulciuri etc.); 
  • dimensiunea afacerii tale: vezi care este frecvența de ieșire a produselor, dacă căutarea lor este mare, dacă unitatea ta are spațiu pentru vitrine frigorifice;
  • consumul de energie: acest punct depinde foarte mult de fluxul de vânzări de produse și de dimensiunea afacerii tale.

Pentru cofetării și patiserii, vitrina frigorifică verticală îți permite  să păstrezi:

  • băuturi nealcoolice;
  • sucuri;
  • bere;
  • apă;
  • plăcinte;
  • prăjituri; 
  • bomboane.

În cazul supermarketurilor, vitrinele frigorifice sunt folosite pentru a refrigera:

  • produse lactate (brânză, caș, unt, băuturi cu ciocolată, iaurturi etc.); 
  • băuturi nealcoolice;
  • ceaiuri cu gheață;
  • sucuri;
  • bere;
  • apă.

Vitrină frigorifică verticală pentru bar 

În ceea ce privește barurile, vitrinele frigorifice sunt folosite de obicei exclusiv pentru băuturi:

  • ape;
  • băuturi nealcoolice;
  • ceaiuri cu gheață;
  • bere;
  • anumite băuturi alcoolice.

Intră pe tcromania.com pentru a vedea oferta de vitrine reci pentru băuturi și a comanda modelul potrivit.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare