Tigla metalica Bilka, acoperisul de inalta calitate al casei tale

Publicat: Expresul
Tigla metalica Bilka, acoperisul de inalta calitate al casei tale

Principala materie prima in productia de tigla metalica Bilka este otelul de inalta calitate cu grosimi de 0,4-0,6 mm. Protectia anticoroziva este asigurata de o acoperire galvanizata la cald pe ambele parti, iar grundul tehnologic este folosit ca material de legare intre metal si stratul decorativ.

Stratul superior ofera protectie fiabila impotriva conditiilor meteorologice imprevizibile, a radiatiilor UV si a atacurilor chimice.

Alegand tigla metalica Bilka pentru casa ta, asiguri un drenaj fiabil cladirii, prevenind impactul negativ al umiditatii asupra peretilor cladirii si a fundatiei acesteia. Cel mai adesea, acoperisul preferat de multi proprietari, este tigla metalica Bilka frumoasa, eficienta si economica.

Principalele avantaje sunt usurinta (de trei ori mai usoara decat bitumul, de zece ori mai usoara decat ceramica, usurinta de instalare, sistemul de sarcina usor, siguranta la foc si mediu, rezistenta, durabilitatea. 

Tigla metalica Bilka – Principalele avantaje

Tigla metalica Bilka iti ofera multe scheme de culori, putand selecta cu precizie optiunea potrivita pentru exteriorul casei tale. Retinerea culorii este garantata pana la 15 ani, deoarece are o rezista la schimbarile de temperatura de pana la 100 de grade C.

In ceea ce priveste coroziunea, durata de garantie este de pana la 30 de ani, iar functionarea mai mult de 50 de ani. Asamblarea se face confortabil datorita compatibilitatii perfecte ale elementelor sistemului de drenaj.

Cele mai citite articole

Producatorul tine cont nu numai de calitatea materialelor utilizate, ci si de o politica de pret acceptabila. Preturile pentru tigla metalica Bilka sunt sub media pietei.

Tigla metalica Bilka – Varietate de forme si culori

Un criteriu important pentru alegerea tiglei metalice Bilka este inaltimea valului si rigiditatea acesteia. Cu cat are o ondulatie mai mica, cu atat este mai putin flexibila. O ondulatie mica este formata de o inaltime a valului de pana la 5 cm, iar ondulatia mare este de peste 5 cm.

De exemplu, anumite profile au valuri netede inalte unice. Altele, dimpotriva, se caracterizeaza printr-un val scazut, care reduce pretul si creeaza o imagine respectabila.

Tigla metalica Bilka iti ofera o varietate de alegeri, varietate de forme si modele, scheme de culori, de la gri inchis, catifea violet, verde inchis pana la nuante de vin rosu, visiniu, maro ciocolata etc. 

Culoarea tiglei metalice Bilka este cea mai variata. Culorile populare sunt clasicul maro inchis, verde inchis, visiniu. Unele persoane prefera tigla metalica deschisa la culoare, crezand ca isi pastreaza mai bine culoarea originala. 

O scadere a pretului de achizitie poate aparea atunci cand alegi o culoare dintr-un set de baza mai ingust, in comparatie cu o gama suplimentara extinsa. Atunci cand alegi tigla metalica Ploiesti, trebuie sa iei in considerare gama, culorile, disponibilitatea componentelor.

Tigla metalica Bilka este in permanenta imbunatatita in ceea ce priveste estetica, proprietatile de izolare termica si fonica, rezistenta, durabilitatea.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare