Patru avantaje si dezavantaje ale utilizarii serviciilor de internet

Publicat: Expresul

Exista cel putin un gadget, computer sau laptop pentru fiecare persoana care traieste in lume. Prin utilizarea gadgeturilor lor, acestea sunt legate intre ele printr-un sistem extrem de masiv numit Internet. Influenta acestor servicii internet asupra vietii oamenilor a fost atat de mare incat Internetul a devenit o parte foarte importanta a modului de viata. Activitatile sociale se desfasoara acum in principal prin intermediul internetului, folosesti internetul pentru a desfasura activitati comerciale, internetul iti ofera divertisment, poti studia si absolvi cu usurinta bazandu-te pe internet si doi oameni care traiesc in diferite parti ale lumii se pot cunoaste si duce o viata romantica gratie internetului. 

4 avantaje si dezavantaje ale internetului

Avantajele pe care le poti obtine din utilizarea serviciilor de internet sunt numeroase. Unele dintre ele au fost exprimate in paragrafele precedente. Pentru a te ajuta sa intelegi toate avantajele posibile ale utilizarii internetului, iti ofer o lista.

1. Internetul iti ofera un mijloc foarte versatil de comunicare cu cunostintele tale. Utilizand tehnologia de comunicatie alimentata de Internet, te poti bucura de activitati de comunicare rapide, ieftine si eficiente cu toti cei pe care ii cunosti. 

2. Internetul iti face viata mult mai placuta. Poti enumera toate lucrurile distractive pe care ti le-a oferit internetul, de la jocuri, retele sociale, comunitati de intalniri si multe alte lucruri.

3. Internetul te face mai inteligent. Stocul online de informatii este nelimitat. Jurnalele, eseurile academice, lexicoanele dictionarului si continutul enciclopediei sunt acum disponibile nu numai in biblioteci si librarii. Le poti gasi pe toate pe Internet.

4. Internetul te ajuta sa castigi bani mai usor. Folosind internetul, nu este nevoie sa ai o diploma pentru a fi un nou milionar.

Acestea sunt toate avantajele utilizarii internetului. Daca doresti sa cunosti si cealalta parte a povestii, ar trebui sa arunci o privire la urmatoarea lista de dezavantaje ale internetului.

1. Retelele sociale online iti faciliteaza comunicarea cu ceilalti. Cu toate acestea, aceasta mass-media poate provoca, de asemenea, o criza a legaturilor sociale si familiale. Cu cat esti mai absorbit in lumea virtuala, cu atat vei ezita sa-ti intalnesti fizic familia, prietenii si colegii.

2. Exista intr-adevar o multime de divertisment pe care internetul il poate oferi, dar nu toate aceste divertismente sunt potrivite, mai ales pentru copiii tai. Aminteste-ti ca pana si cele mai puternice aplicatii de filtrare pentru familie si aplicatia de control parental inca nu si-au dovedit eficienta in blocarea continutului pornografic.

3. Internetul este intr-adevar o sursa nelimitata de informatii. Cu toate acestea, in timp ce acesta este un avantaj, a redus, intamplator, obiceiurile de a citi ale oamenilor. 

4. Internetul este o modalitate excelenta de a castiga bani, dar este, de asemenea, un put riscant care iti poate inghiti banii si alte date personale importante.

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!