Maşina de spălat vase profesională pentru afacerea ta se afla în oferta Conti Grup!

Publicat: Expresul

Pentru a economisi timp, pentru a economisi bani şi a avea clienţi în permanenţă mulţumiţi de igienă şi de curăţenie, reprezentanţii companiilor din domeniul HoReCa trebuie să opteze pentru maşini de spălat vase profesionale care pot fi găsite în oferta magazinului specializat Conti Grup. O astfel de maşină de spălat vase profesională diferă de una obişnuită din punct de vedere al caracteristicilor şi al performanţelor.

Preţul unei maşini de spălat profesionale este mai mare decât al unei maşini de spălat vase obişnuită, de aceea o astfel de investiţie necesită foarte multe criterii de avut în vedere.

Principalele criterii pentru a alege o maşină de spălat vase profesională

Pentru a alege o maşină de spălat vase profesională şi pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite în cadrul cafenelei, a pensiunii sau a restaurantului, este important de avut în vedere următoarele criterii în alegerea maşinii de spălat vase profesională:

·  tipul – există mai multe modele de maşini de spălat vase profesionale, de tip frontal, cupola sau tunel, cele mai populare fiind cele cu încărcare frontală. Aceste maşini ocupă mai puţin spaţiu, sunt mai uşor de folosit şi nu costă atât de mult comparativ cu celelalte tipuri, iar productivitatea lor este suficientă pentru o unitate mică de catering, pentru restaurante, cafenele, baruri, cantine, iar lista poate continua;

·  capacitate – maşinile de spălat vase profesionale trebuie să aibă o capacitate suficient de mare încât să servească unei afaceri mari din domeniul HoReCa. Maşinile de spălat profesionale trebuie să aibă o productivitate care să depăşească câteva sute de articole pe oră. Înainte de a alege maşina de spălat vase profesională, este ideal ca reprezentanţii companiilor să ştie care este capacitatea acesteia, precum şi unde o vor poziţiona în bucătărie astfel încât să existe suficient loc. Maşinile de spălat de tip tunel sunt cele mai productive maşini profesionale de vase, pentru că pot spăla până la 2000 de articole pe oră;

·  programe – maşina de spălat vase profesională se alege şi în funcţie de programele de care dispune, acestea fiind de uscare, de igienizare, de spălare a tacâmurilor, a paharelor de cristal, iar lista poate continua;

Cele mai citite articole

·  eficientă şi consum – se va alege maşina de spălat vase profesională în funcţie de consumul de electricitate şi de apă.

Diferenţa dintre o maşină de spălat vase profesională şi o maşină de spălat vase de uz casnic

Există numeroase diferenţe între maşinile de spălat vase profesionale şi cele casnice. Acestea sunt diferite nu numai din punct de vedere al costurilor iniţiale, al preţului, ci şi din punct de vedere al performanţelor. În timp ce maşinile de spălat vase profesionale sunt concepute să facă faţa afacerilor mari, cele de uz casnic trebuie doar să facă faţă cerinţelor din gospodarii.

Maşinile de spălat vase profesionale, aşadar, diferă de modelele casnice prin:

·  capacitatea rezervorului;

·  materialele din care sunt fabricate maşinile de spălat vase;

·  posibilitatea de a spăla mai multe vase;

·  cerinţe speciale, cum ar fi sistemul de alimentare cu apă cu o anumită capacitate şi o reţea electrică industrială.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare