De ce softul Protel este o investiție valoroasă pentru orice hotel?

Publicat: Expresul

Dacă deții un hotel, pensiune sau alt tip de unitate de cazare și încă nu ai auzit de softul Protel, este timpul să afli mai multe despre acest program gestiune hotelieră și să faci tot posibilul să îl implementezi în cadrul afacerii tale. Este un program scalabil, pe care îl poți personaliza în funcție de nevoile businessului tău, extrem de util, adaptabil și care oferă o multitudine de avantaje.

Protel este acel program gestiune hotelieră cu ajutorul căruia poți crește rentabilitatea afacerii și care simplifică cele mai multe dintre activitățile operaționale. De altfel, fiind operațional 100% în cloud, este sistemul perfect pentru reducerea costurilor cu propria infrastructură IT. Nu ai nevoie de un hardware suplimentar sau de o instalare, ci doar de o conexiune la internet care să îți ofere acces rapid la acest program de gestiune hotelieră.

Cum poate softul Protel să îți eficientizeze activitățile operaționale și să crească rentabilitatea?

Ei bine, Protel este un soft hotel cu multiple funcționalități, care ajută la eficientizarea activităților operaționale și, implicit, la creșterea rentabilității. Softul le permite angajaților să gestioneze mai eficient procesele de check-in și check-out și să verifice disponibilitatea camerelor. Totodată, trimite automat către oaspeți scrisori de confirmare a rezervărilor, notificări de reamintire pentru pre-check-in, felicitări cu ocazia zilei de naștere și diferite promoții. 

Softul Protel permite acces rapid la datele de contact ale oaspeților, ține o evidență clară asupra rezervărilor efectuate și a facturilor emise pe fiecare oaspete în parte și oferă inclusiv numeroase rapoarte și grafice care afișează veniturile generate sau alte informații importante. În același timp, dispune și de o aplicație pentru oaspeți, denumită Voyager, care le permite acestora să își personalizeze sejurul, să obțină informații mai multe despre hotel și să acceseze facturile aferente sejururilor. 

Avantajele utilizării softului Protel atât pentru hotelurile de lux, dar și pentru cele de clasă medie

Protel este un soft hotel potrivit pentru orice tip de afacere. Este perfect atât pentru hotelurile de lux, cât și pentru cele de clasă medie care își doresc să automatizeze modul de lucru al angajaților și să gestioneze eficient resursele. Softul poate fi accesat din orice loc și în orice moment, are integrate module de vânzări și marketing care pot fi utilizate în scopuri comerciale, permite generarea cu ușurință a rapoartelor, se poate personaliza în funcție de nevoia și dimensiunea afacerii și are o interfață prietenoasă. Asta înseamnă că este foarte ușor de învățat și utilizat și pe lângă asta oferă numeroase beneficii. 

Simplifică toate procesele de gestionare a personalului tău cu ajutorul softului Protel

Un avantaj important al acestui program gestiune hotelieră este faptul că ține evidența tuturor sarcinilor pe departamente. Astfel, întregul personal are acces în timp real la tot ce se întâmplă în hotel și este facilitat schimbul de informații în ceea ce privește starea camerelor. Personalul de la curățenie știe când se eliberează o cameră, cel de la mentenanță când există o defecțiune, iar cel de la recepție când personalul de la mentenanță și curățenie și-a finalizat îndatorirea. 

Prin urmare, Protel este softul ideal pentru antreprenori și întregul personal, care simplifică gestionarea activităților, contribuie la eficientizarea modului de lucru și la reducerea timpului alocat pe fiecare sarcină în parte. Este un program gestiune hotelieră potrivit pentru orice afacere din acestor sector. Aplicația nativă este disponibilă pentru toate dispozitivele mobile, atât pe Android, cât și pe iOS, și oferă actualizări automate disponibile atunci când sunt introduse noi funcții.

Fără îndoială, Protel este un program gestiune hotelieră ideal pentru afacerile din această industrie, eficient pentru antreprenorii care își doresc să îmbunătățească procedurile interne și să țină pasul cu ultimele noutăți în materie de tehnologie. Este avantajos, ușor de introdus în rutina angajaților, precis și sigur. 

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!