Cum poti beneficia de servicii premium de webdesign cu gazduire securizata

Publicat: Expresul

Pentru cei care vor sa faca primul pas catre online, primul pas catre tehnologie, serviciile Cubick – agentie de webdesign sunt perfecte! Echipa Cubick este mereu la dispozitia clientilor, cu servicii prompte si eficiente. Crearea unui site de prezentare este serviciul ideal pentru cei care detin un business si doresc sa si-l extinda in domeniul online, in timp ce crearea unui magazin online confera reprezentantilor marilor si micilor afaceri posibilitatea de a-si vinde marfa online.

In acelasi timp, in oferta de servicii sunt incluse si cele de mentenanta si gazduire web, cu pachete complexe si foarte avantajoase ca pret. Fie ca au nevoie de un LOGO perfect sau de servicii de copywriting impecabile, clientii vor fi extrem de satisfacuti de oferta echipei Cubick – agentie de webdesign.

Cum influenteaza un site de prezentare bine facut succesul business-ului?

Site-ul de prezentare este o metoda simpla de promovare a oricarei afaceri. Aici clientii vor gasi informatii despre brand, istoria acestuia, despre produsele si serviciile promovate, dar si informatii generale, utile oricui. Site-ul de prezentare este o necesitate intr-o lume in care mediul online a inceput sa acapareze tot mai mult atentia oamenilor. Nevoile reprezentantilor businessurilor de succes sunt transpuse in realitatea virtuala, astfel incat sute, chiar mii de vizitatori se arata interesati de site iar acesta devine remarcat in cel mai scurt timp.

Cele mai citite articole

Site-urile de prezentare ofera navigare optima pe telefon, tableta, PC si laptop, au continut interesant si plasat in mod inteligent, sunt optimizate SEO si beneficiaza de integrare cu retelele sociale. Crearea unui site de prezentare este o misiune simpla pentru reprezentantii Cubick, incluzand toti pasii si toate detaliile necesare: concept, sigla, logo, newsletter, formulare de contact, filtre de cautare.

Beneficiile transpunerii afacerii online prin crearea unui magazin online

Antreprenorii din ziua de astazi stiu cat de important este sa isi vanda produsele si serviciile. Un magazin fara clienti este o afacere moarta. Iar un magazin online poate inflori peste noapte, cu reclama potrivita. Din vitrina in raftul online, din depozit la client acasa, produsele comercializate online sunt mult mai avantajoase. In plus, un magazin fizic necesita plata unei chirii, piata este mult mai mica, numarul de clienti este limitat. Un magazin online permite atragerea clientilor din toate colturile tarii sau chiar ale lumii si satisfacerea nevoilor acestora.

Pana si marile hypermarketuri se gandesc deja la solutii de comert online si opteaza nu numai pentru site-uri de prezentare, ci si pentru magazine online, de unde clientii isi pot alege marfa din raft si o pot primi direct la domiciliu, indiferent daca este perisabila sau nu.

In plus, magazinul online permite clientilor sa faca non-stop cumparaturi, chiar daca in majoritatea cazurilor comenzile sunt preluate abia a doua zi si trimise. Clientii au siguranta ca si-au pus deoparte produsul si ca pot face oricand cumparaturi, indiferent de locul in care s-ar afla. Un magazin online permite dezvoltarea unui numar nelimitat de subcategorii, ofera un design modern si personalizat si zero erori de programare.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!