Cum funcționează o țigară electronică și care sunt principalele sale componente?

Publicat: Expresul

Dacă vrei să oferi o binemeritată șansă experienței pe care o poate oferi țigara electronică, ești pe cale să iei o decizie cât se poate de inspirată. 

Acest dispozitiv poate reprezenta un instrument de tranziție dinspre țigările obișnuite către renunțarea totală, dar și o variantă mult mai convenabilă, din punct de vedere al costurilor. Iată cum funcționează o țigară electronică, pe baza principalelor sale componente: 

Care sunt componentele principale ale țigării electronice?

Strict din punct de vedere vizual, o țigară electronică poate fi asociată unei țigări normale, deosebindu-se, însă, modul de funcționare. 

Aburii pe care îi produce o țigară electronică sunt produși în urma unui proces pus în funcțiune de elementele principale ale unui astfel de dispozitiv. Iată care sunt acestea: 

  1. Dispozitivul de încălzire al unei țigări electronice

Acest element important din structura unei țigări electronice este cel în jurul căruia este construit principiul “heat-not-burn” al țigării electronice. Funcționează pe bază de acumulatori normali, sau acumulatori reîncărcabili. 

  1. Cartușul unei țigări electronice 

Această componentă din structura unei țigări electronice are rol de recipient pentru lichidul despre care vom vorbi puțin mai jos.

  1. Lichidul unei țigări electronice 

Cele mai citite articole

Element esențial pentru stabilirea aromelor și a tăriei aburilor vaporizati. Lichidul pentru țigara electronică poate conține (sau nu) nicotina. De asemenea, utilizatorii de țigări electronice pot comandă online lichid pentru țigara electronică în diferite arome: fructe, cola, mentă etc

  1. Atomizorul unei țigări electronice

Componenta dispozitivului ce determina vaporizarea lichidului din cartuș, reacție ce permite producerea de aburi. Alege un atomizor nou pentru țigara ta electronică! 

Cum funcționează țigara electronică pe baza acestora?

Acum că am aflat împreună care sunt principalele componente ale unei țigări electronice, trecem la modul în care acestea interacționează în structura unui astfel de dispozitive, pentru ca vaparea să poată avea loc: 

Simpla apăsare a unui buton de pe suprafața exterioară a produsului va activa dispozitivul de încălzire, element al țigării electronice cu un rol important în încălzirea lichidului din cartuș. După ce lichidul a ajuns la un prag termic optim, atomizorul îl vaporizează. 

Aburii produși în urma acestui proces simplu (numit vaporizare) vor fi parțial inhalați de utilizator, parțial evaporati în aer. Este important de precizat faptul că tot acest proces de încălzire – vaporizare are la bază o sursă de încărcare cu energie electrică, fie pe baza de port USB, fie pe baza de acumulatori. 

Comandă online componente pentru țigara ta electronică

Este foarte simplu să achiziționezi kit-uri complete pentru țigara electronică, sau doar anumite elemente, atunci când dorești să le înlocuiești. Netul îți oferă acum cea mai simplă variantă pentru a comanda online atomizor nou, lichide pentru țigara electronică în diferite arome sau niveluri de tărie, sau chiar modele de țigara electronică mult mai moderne. Profită de link-ul pe care ți l-am prezentat, click pe acesta și descoperă o gama de extinsă de opțiuni, ce îți permit să te bucuri de țigara electronică în funcție de propriile tale nevoi și preferințe!

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare