Care este avantajul obținerii rapide a unui credit?

Publicat: Expresul

Cei mai mulți dintre noi s-au găsit cel puțin o dată în situația în care banii nu mai ajung pentru chestiuni de maximă urgență. În acel moment începi să te gândești la tot felul de soluții de a obține un împrumut și de a rezolva probeleme și să vă echilibrați bugetul personal.

Chiar dacă aveți nevoie de o sumă mare de bani pentru rezolvarea acestor chestiuni urgente, nu este cazul să vă panicați și să credeți că este imposibil. Problema este rezolvabilă dacă apelați la un credit rapid, serviciu financiar oferit de diverse instituțiile financiare nebancare (IFN-uri) existente pe piața financiară din țara noastră.

Un studiu recent privind alegerea tipului de credite de către români a pus în evidență faptul că cei mai mulți români apelează la creditele on-line atunci când apar situații neprevăzute și au nevoie urgentă de bani  pentru a le rezolva. Alegerea lor se datorează faptului că acest tip de creditare are o serie de avantaje pentru potențialii clienți care au nevoie urgentă de acești bani.

Cele mai multe instituții  financiare nebancare din România oferă clienții lor multiple oferte de credite ce pot fi accesate cu ajutorul unei conexiuni de internet, iar în acest fel împrumutul financiar poate ajunge la ei în doar câteva ore din momentul completării cererii de crediatre a acestora. În general situațiile urgente presupun o nevoie urgentă de bani, de aceea, din momentul aprobării creditului solicitat, banii ajung rapid la client. Ei pot alege ca banii să fie depuși chiar în contul bancar personal, după o vizita la domiciliu a unui consultant al instituției, sau prin ridicarea banilor personal de la cel mai apropiat sediu al instituției financiare nebancare.

Solicitarea împrumutului poate fi făcută extrem de ușor de către orice cetățean care-și dorește un împrumut pentru acoperirea unor nevoi urgente. Trebuie doar să aveți un calculator sau telefon și o conexiune la internet și puteți primi rapid banii de care ai nevoie. Mai întâi trebuie să accesați portalul instituției creditoare de la care vreți să solicitați împrumutul, apoi completați formularul online disponibil, trimiteți documentele care vă sunt solicitate iar apoi urmează decizia consultanților instituției în legătură cu creditul solicitat, în cel mai scurt timp

 Documentația solicitată pentru obținerea unui astfel de împrumut sunt: actul tău de identitate și o dovadă/adeverință/fluturaș de salariu ce arată că obțineți un venit lunar constant. Pentru acoperirea anumitor riscuri, unele instituții financiare bancare solicită anumite acte suplimentare, cum ar fi cele care atestă vechimea de minimum un an în muncă și de minimum 3 luni la actualul locul de muncă. Alte instituții creditoare, cum sunt cele nebancare, se adresează însă chiar și persoanelor care l-a un moment dat nu au fost în stare să returneze un împrumut bancar și au întârzieri înregistrate la Biroului de Credit.

De asemenea, aveți parte de o transparență totală garantată atunci când doriți un credit rapid cu privire la condițiile de eligibilitate și de creditare. Taote dobânzile și sumele pe care le aveți de plată sunt prezentate pe site-ul instituției şi nu există comisioane ascunse în spatele ratele de împrumut. Agenții acestor instituții financiare nebancare, specializate în oferirea unor astfel de credite sunt gată să vă ofere consiliere de specialitate legată de tipul credit dorit, perioada de creditare sau alte detalii tehnice. 

Prin urmare nu trebuie să disperați în situația în care nu aveți bani în situații de maximă urgență pentru că puteți alege, cu încredere, să apelați la un credit rapid care să vă ofere siguranța de care aveți nevoie. Simplu, elegant și la îndemâna tuturor clienților!

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!