Boris Johnson isi boteaza copilul cu numele medicilor care i-au salvat viata

Publicat: Expresul

Premierul britanic si logodnica lui, Carrie Symonds, au anuntat ca bebelusul lor se va numi Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. Unul dintre prenume, Nicholas, este un omagiu adus celor doi medici – Dr Nick Price si Dr Nick Hart – care l-au ingrijit pe premierul britanic in cele aproape trei saptamani in care a fost grav bolnav de COVID-19. Dupa ce a crezut ca se face bine acasa, starea premierului Johnson s-a agravat si a ajuns la spital, unde a stat inclusiv la terapie intensiva.

La scurt timp dupa ce a iesit din spital, tanara logodnica a premierului britanic a adus pe lume un baietel. Probabil prematur, tinand cont ca initial se vorbea ca bebelusul se naste undeva la inceputul verii. Carrie are 32 de ani, iar premierul britanic 55. Pentru Boris Johnson, micutul Wilfred este al saselea sau al saptelea copil, nu se stie sigur, pentru ca premierul nu a dezvaluit niciodata cati copii are cu adevarat. Pentru tanara Carrie este intaiul nascut. Johnson a mai fost casatorit de doua ori si a avut cateva relatii anterioare logodnei cu fosta consiliera de imagine a Partidului Conservator Britanic.

Wilfred, numele favorit la casele de pariuri

Cele mai citite articole

Imediat dupa ce s-a nascut baietelul cuplului Boris-Carrie, stirile internationale de pe ghimpele.ro scriau ca Wilfred este numele favorit la toate casele de pariuri din Londra. In cele cateva zile care au trecut de la nastere pana la anuntul oficial privind numele bebelusului, la casele de pariuri a fost o activitate intensa. Cei care au pariat pe Wilfred au castigat. Pe locurile urmatoare, la cele mai pariate nume, au fost George, Thomas si Winston.

Wilfred il chema pe bunicul premierului, iar Lawrie pe bunicul lui Carrie. Boris Johnson are dreptul la doua saptamani de concediu paternal, dar a anuntat ca, pentru moment, nu isi ia liber, fiindca trebuie sa gestioneze criza provocata de COVID-19. Coronavirusul a facut ravagii in Marea Britanie: sunt pana acum peste 28.000 de morti si 183.000 de imbolnaviri.

Boris Johnson: am vazut moartea cu ochii

Intr-un interviu pentru The Sun, premierul britanic a povestit, emotionat, ca a trecut prin clipe foarte grele in lupta cu COVID-19. Cateva zile a existat riscul sa piarda lupta. Nu a fost pus la ventilator, dar i s-au administrat cantitati uriase de oxigen. A existat un plan ce urma sa fie imediat pus in aplicare, in cazul in care ar fi incetat din viata. “Aveau o strategie, un fel de scenariu gen moartea lui Stalin” – a marturisit Boris Johnson.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare